Kruse PZ ARS Sleutelbuis

Kruse PZ ARS Sleutelbuis

0

De Kruse PZ ARS sleutelbuis met extra uittrekbeveiliging biedt een extra veilige opslag van uw (nood)sleutels. Deze robuuste sleutelkluis is gemaakt van roestvrij staal met mechanische vergrendeling en is ontworpen voor montage in de muur. Het cilinderhuis met extra boorbescherming is voorbereid voor een 5-polige profielcilinder (30 mm) meteen 8-voudig instelbare vergrendelingshendel.

... info laden
Bezorgopties info
 
 
Omschrijving

De Kruse PZ ARS sleutelbuis biedt een extra veilige opslag van uw (nood)sleutels. Deze robuuste sleutelkluis is gemaakt van roestvrij staal met mechanische vergrendeling en is ontworpen voor montage in de muur. Het cilinderhuis met extra boorbescherming is voorbereid voor een 5-polige profielcilinder (30 mm) meteen 8-voudig instelbare vergrendelingshendel.

Deze sleutelbuis heeft een extra uittrekbeveiliging, die voorkomt dat de cilinder eruit getrokken of geknoeid kan worden. 

Geschikt voor diverse toepassingen

Deze sleutelbuis is geschikt voor maximaal 5 sleutels met maximale lengte van 65 mm. Dankzij de robuuste eigenschappen en gemakkelijk bediening is deze sleutelbuis zeer geschikt voor bijvoorbeeld thuiszorg, gebouwbeheer en noodsleutels. Ook mogelijk om binnenshuis contant geld of kleine waardevolle spullen op te bergen. 

Extra opties

Wanneer de sleutelbuis geïnstalleerd wordt blijft er rondom de buis altijd een paar millimeter speling over. Om het geheel netjes af te werken is een rozet aan te raden. U kunt kiezen voor een standaard rozet, een rozet met een afdekkap of speciaal anti vandalisme rozet met afdekkap.

 
Specificaties
Artikelnummer
535080
Merk
Kruse
Type product
Sleutelbuis (buiten)
Model
PZ ARS
Slot
Cilinderslot
Sleutelhaken
5
Geschikt voor
Geschikt voor buiten
Afmeting uitwendig (HxBxD)
rond 51 x 147 mm (diam. X D)
Binnenafmetingen (HxBxD)
-
Gewicht (kg)
2
Color
RVS
 
Vraag en Antwoord
Stel uw vraag over Kruse PZ ARS Sleutelbuis
 
 
 
 
Alternatieven
Kruse PZ Sleutelbuis Light-22
Kruse PZ Sleutelbuis Light-22
0
219,00
Kruse Code 70 SKG**
Kruse Code 70 SKG**
0
Regular Price 279,00 Special Price 229,00
Kruse PZ Basic 2 sleutelbuis
Kruse PZ Basic 2 sleutelbuis
0
329,00
Kruse PZ Plus 12V sleutelbuis
Kruse PZ Plus 12V sleutelbuis
0
579,00
Kruse PZ Code Sleutelbuis 51 mm
Kruse PZ Code Sleutelbuis 51 mm
0
154,00
Kruse PZ Sleutelbuis 70 mm
Kruse PZ Sleutelbuis 70 mm
0
209,00