Mobeye MS300- Wateralarm en regelmodule

Mobeye MS300- Wateralarm en regelmodule

0

De Mobeye MS300 Water Detector is een watermelder met vlottersensor, die bij het veranderen van de waterstand een alarmmelding via de ingebouwde GSM-module verstuurt. De uitgangsrelais kunnen een apparaat aansturen. Dit gebeurt na een alarm of op afstand via een telefonische oproep of sms.

... info laden
Bezorgopties info
 
 
Omschrijving

Mobeye Waterguard alarmeert bij waterlekkage via telefonische oproep en SMS bericht

Waterschade is lastig en kostbaar. De Mobeye WaterGuard informeert u bij waterlekkage en helpt vervolgschade voorkomen. Zodra de vlottersensor door water wordt dichtgedrukt (of vloeistoffen op waterbasis), verstuurt de Mobeye WaterGuard een telefonische alarmoproep en een SMS bericht naar de ingestelde contactpersonen.


Makkelijk, eenvoudig en zeer doetreffend

De Mobeye WaterGuard werkt op batterijen; er is geen externe stroomvoorziening nodig. De waterlekkagesensor is verbonden met de centrale melder en wordt dichtbij de mogelijke bron van de waterlekkage geplaatst of bij de plaats waar water zich ophoopt. De Mobeye WaterGuard heeft twee extra ingangen (NO/NC). Door hierop 
een apparaat of externe sensor aan te sluiten, kunnen diverse situaties bewaakt worden, zoals het functioneren van een machine of de activering van andere sensoren.

Alarmering bij waterlekkage

Bij een alarmsituatie stuurt de melder een SMS alarmbericht en belt naar de (maximaal vijf) ingestelde nummers. Diverse instellingen kunnen op eenvoudige wijze worden geprogrammeerd, zoals het type ingang (maak- of breekcontact), alarmvertragingen, door de gebruiker gedefinieerde alarmteksten, etc.

 
Specificaties
Artikelnummer
MS-300
Merk
Mobeye
Model
CM2300FS
Type product
Alarmsysteem
Color
Zwart / Lichtgrijs
Afmeting uitwendig (HxBxD)
14 x 32 x 52 mm
 
Vraag en Antwoord
Stel uw vraag over Mobeye MS300- Wateralarm en regelmodule