Brandwerende ladekasten

Met een brandwerende ladekast beschermd u uw belangrijke papieren documenten tegen de gevaren van brand. Naast het feit dat de ladekasten in deze categorie uw documenten beschermen zorgen ze er ook voor dat uw documenten overzichtelijk op één plaats opgeborgen zijn. Brandwerende ladekasten hebben doorgaans ook een deugdelijke sluiting.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
23 items
  1. Salvus Bolzano 2
    ... info laden
    1.329,00
  2. Salvus Bolzano 4
    ... info laden
    1.729,00
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
23 items

Het kiezen van de meest geschikte brandwerende ladekast

Brandwerende ladekasten zijn er in veel verschillende soorten en maten. Bij de aankoop van een ladekast is het vooral belangrijk dat u van tevoren goed nadenkt over de capaciteit van de ladekast. Misschien heeft u momenteel niet heel veel ruimte nodig voor uw papieren documenten, maar in de nabije toekomst wel. Kies daarom een brandwerende ladekast die ruimer is dan u op het moment nodig heeft.

Ruim aanbod brandwerende ladekasten van erkende merken

In ons assortiment vindt u ladekasten van bekende merken zoals Salvus en Fireking. Deze merken bieden diverse modellen aan, verschillend in capaciteit en grootte van de lades. Zo kunt u kiezen voor meerdere kleine lades, maar ook voor enkele grote lades waar u gemakkelijk documentmappen in kunt hangen.

Op het gebied van vergrendeling zijn er ook keuzes te maken. De ladekasten in ons assortiment worden allemaal vergrendeld middels sleutelsloten. U kunt daarbij wel kiezen voor een cilinder sleutelslot of een dubbelbaards sleutelslot. Dubbelbaards sleutelsloten bieden een deugdelijke inbraakwerendheid, cilindersloten zijn gemakkelijker open te breken met eenvoudig gereedschap. Bent u op zoek naar een grotere kast om papieren documenten in op te bergen? Bekijk dan ons assortiment brandwerende archiefkasten.

Brandwerendheid van een brandwerende ladekast

De brandwerendheid van de ladekast wordt bepaald door een onafhankelijk testinstituut dat de kast gedurende een bepaalde periode blootstelt aan hoge temperaturen die vrijkomen in geval van brand. Daarbij wordt de binnentemperatuur constant gemeten om te controleren of de kritieke temperatuur van 177 °C niet overschreden. Bij deze temperatuur raken papieren documenten namelijk beschadigd.

Persoonlijk advies nodig of vragen over brandwerende ladekasten?

Outletkluizen.be heeft zich ontwikkelt als de specialist op het gebied van inbraakwerende en brandwerende kluizen. Voor iedere situatie zijn wij in staat om u te adviseren en een passende oplossing te bieden. Heeft u vragen over ons assortiment of over de beste oplossing voor uw probleem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze experts helpen u graag bij het kiezen van de beste kluiskast.