Vragen over betalen

Betaalmogelijkheden

Voor alle betaalmethodes geldt dat u volledig veilig online kunt betalen. Voor de verschillende betaalmethodes werkt Outletkluizen.be samen met onze betaalprovider Mollie

Voor meer informatie over onze betaalmogelijkheden ga naar betaalmethodes.

Kan ik betalen met creditcard (MasterCard, VISA)?

Bij Outletkluizen.be kunt u zonder aanvullende voorwaarden betalen met MasterCard of VISA kaart. De afhandeling gebeurt door onze partner Buckaroo in een veilige betaalomgeving.

Kan ik kosteloos met PayPal betalen?

Ja, PayPal is een van onze standaard betaalopties en zonder aanvullende voorwaarden kunt u hiermee betalen. Hiervoor rekenen wij geen extra kosten.

Hoe kan ik achteraf betalen?

Bij Outletkluizen.be is het voor particulieren ook mogelijk om achteraf te betalen. Klarna voert voor ons het volledige achteraf betaalproces uit. Met deze betaalmethode ontvangt u eerst uw bestelling en betaalt u pas daarna de factuur (binnen 14 dagen). Bij het gebruik van Klarna achteraf betalen wordt u direct getoetst op kredietwaardigheid. Als dit akkoord is kunt u op rekening betalen. Mocht uw verzoek onverhoopt zijn afgekeurd, dant kunt u natuurlijk de bestelling voltooien met een andere betaalmethode.

Klarna is een betrouwbare en vooral veilige betaalmethode. Indien u een bestelling plaatst met Klarna rekenen wij hiervoor een toeslag van + 3,5% op het totaalbedrag. Uw bestelling zal daarna direct verwerkt worden.

Ga voor meer informatie over Klarna naar de website.

Kan ik betalen op rekening?

Bedrijven kunnen betalen op rekening. Hiervoor dient u in het afrekenscherm uw KvK nummer in te vullen. Na ontvangst van uw bestelling controleren wij op kredietwaardigheid. Bij een voldoende kredietwaardigheid wordt de bestelling doorgezet. Dit kan tot enkele werkdagen duren.

Betaalmethode "Op rekening" heeft een betaaltermijn van 14 dagen na factuurdatum en ontvangst van de goederen en / of diensten.

Opmerking
Indien u haast heeft met uw bestelling dan kunt u beter kiezen voor een directe betaalmethode zoals iDeal, Bancontact, PayPal. Hierbij rekent u direct af en wordt de bestelling automatisch en zonder vertraging verwerkt.

Is het mogelijk in termijnen te betalen?

Ja, bij Outletkluizen.be is het voor particulieren ook mogelijk om in 3 termijnen zonder rente te betalen. In3 voert voor ons dit volledige betaalproces uit. Om gebuik te maken van deze betaalmethode maakt u een account aan bij in3. Hierna heeft u inzicht in uw eigen bestedingsruimte en weet u voor welk bedrag u met in3 kunt betalen met 0% rente.

Kies bij het afrekenen voor betaalmethode in3 en log in met uw in3 account, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole. Daarna voldoet u direct de eerste betaling via Ideal en de bestelling wordt door Outletkluizen.be verwerkt en verzonden. Binnen 30 dagen voldoet u de tweede betaling en binnen 60 dagen de derde betaling, zonder rente. Mocht uw verzoek onverhoopt zijn afgekeurd, dant kunt u natuurlijk de bestelling voltooien met een andere betaalmethode.

In3 is een betrouwbare en vooral veilige betaalmethode. Indien u een bestelling plaatst met in3 rekenen wij hiervoor een toeslag van + 3,5% op het totaalbedrag. Uw bestelling zal daarna direct verwerkt worden.

Voor meer informatie over in3 ga naar de website.

Verlegde BTW voor EU-bedrijven en export

Indien u aankoopt voor een bedrijf binnen de EU, maar buiten Nederland óf België, én BTW-plichtig bent, dan kan de BTW worden verlegd. 

BTW voor zakelijke aankopen vanuit België

Indien u zakelijk aankoopt in onze Belgische webwinkel Outletkluizen.be, dan rekenen wij 21% Belgische BTW aan. Op de factuur staat dan ook ons Belgisch BTW nummer vermeld. De BTW wordt dus niet verlegd en kan zonder problemen worden verrekend in een Belgische boekhouding. 

Export buiten de EU

Indien levering van de goederen buiten de EU zal plaats vindt dan hoeft er geen BTW worden betaald. In beginsel zal er wel BTW worden aangerekend en na ontvangst van een douane officieel exportdocument kunnen wij de BTW terugbetalen. 

Bent u niet zeker of heeft u vragen? Neem contact met ons op voor informatie.

Veilig betalen

Voor betalingen werkt Outletkluizen.be samen met Mollie. Betalen met Mollie werkt eenvoudig, snel en bovenal veilig.

Zijn jullie prijzen incl. of excl BTW?

Alle prijzen op onze website staan standaard ingesteld op prijzen incl. 21% BTW. Met behulp van een BTW-schakelaar kunt u echter snel en eenvoudig schakelen tussen prijzen incl. BTW of excl. BTW. Deze schakelaar vindt u rechtsboven. Alle facturen worden standaard opgemaakt met 21% BTW.

Belgische BTW / Verlegging

Daar wij in het bezit zijn van een Belgisch BTW nummer worden facturen, opgemaakt in de Belgische webwinkel Outletkluizen.be, met 21% BTW aangerekend. Het ondernemingsnummer cq. BTW nummer kunt u toevoegen op het afrekenscherm. Ons Belgisch BTW nummer wordt onderaan de PDF factuur vermeld, inclusief al onze bedrijfsgegevens.

Betaling mislukt of geweigerd?

Is uw betaling mislukt of geweigerd?

Neem dan contact met ons op zodat wij u hiermee verder kunnen helpen.