Sleutelkasten

Sleutelkasten zijn de ideale oplossing voor centraal sleutelbeheer. Sleutelkasten zijn er met capaciteit voor 10 tot wel 499 sleutels. Om de sleutels geordend op te bergen zijn de sleutelhaken in hoogte verstelbaar en zijn de kasten voorzien van kleurcodering. Dankzij de uittrekbare sleutelpanelen blijft de kast overzichtelijk en geordend. Sleutelkasten zijn niet inbraakwerend, voor volwaardige inbraakwerende sleutelkluizen kiest u voor een garagekluis.

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
50 items
  1. Traka 21 intelligente sleutelkast
    ... info laden
    Regular Price 2.995,00 Special Price 2.295,00
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
50 items

Overzichtelijk uw sleutels beheren met een overzichtelijk sleutelkastje

Een sleutelkastje is een kastje met sleutelhaken en labels die ervoor zorgen dat u meerdere sleutels overzichtelijk op één plaats kunt bewaren. Dankzij de kleurcodes kunt u sleutels gemakkelijk terugvinden, maar kunt u ook in één oogopslag zien welke sleutels er missen en welke er aanwezig zijn. Sleutelkastjes zijn een veelgebruikte oplossing op kantoren, in de thuiszorg en op scholen.

Grotere sleutelkluizen zijn voorzien van uitschuifbare of uitklapbare panelen waardoor er nog meer sleutels, nog overzichtelijker beheerd kunnen worden.

Vergrendeling met een sleutelslot of een codeslot

Omdat het voornaamste doel van een sleutelkast is om de inhoud overzichtelijk te beheren zijn de kasten voornamelijk voorzien van cilindersloten welke niet inbraakwerend zijn. Cilindersloten zijn met eenvoudig gereedschap binnen enkele seconden open te breken. Indien u betere bescherming van uw sleutelkast wenst kiest u voor een sleutelkastje met een digitaal codeslot of een mechanisch cijferslot. Een kastje met een elektronisch codeslot wordt ook wel een elektronische sleutelkast genoemd.

Sleutelkastjes voor binnen of voor buitengebruik

De sleutelkasten in ons assortiment zijn bedoeld voor binnen gebruik en zijn niet allemaal inbraakwerend. Om die reden adviseren wij om een sleutelkast altijd in een afgesloten ruimte in het pand te plaatsen, indien mogelijk zoveel mogelijk uit het zicht.

Als u op zoek bent naar een sleutelkastje voor buiten kunt u terecht bij ons assortiment sleutelkluisjes voor buiten. Dit zijn kleine kluisjes die u aan de gevel plaatst en vergrendeld middels een codeslot.

Heeft u vragen of heeft u advies nodig bij de aankoop van een sleutelkast?

Outletkluizen.be heeft zich ontwikkelt als de specialist op het gebied van kluizen. Voor elke kluis zijn wij in staat om u te adviseren en een passende oplossing te bieden. Heeft u vragen over ons assortiment of over de beste oplossing voor uw probleem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze experts helpen u graag bij het kiezen van de beste kluis.