Installatie van kluizen

Ook voor deze service kunt u rekenen op Outletkluizen.be. Wij plaatsen en verankeren kluizen en brandkasten voor particulieren en zakelijke klanten. Onze installatiedienst plaatst op verdiepingen, kelders en moeilijk bereikbare plaatsen. Hiervoor maken wij gebruik van speciale hulpmiddelen zoals, traplopers, verreikers, takels en kranen. 

In principe kunnen wij in iedere situatie uw kluis inhuizen, plaatsen en verankeren. Outletkluizen.beis onderdeel van Marzan Security, lid van VGW en werkt samen met een ESSA en ECB.S gecertificeerde installatiedienst. Deze installatiedienst beschikt over de juiste kennis en middelen om kluizen correct en conform instructie van de fabrikant en geldende normeringen te verankeren.

Discretie verzekerd!

Als u kiest voor onze installatieservice dan kunt u uiteraard rekenen op een discrete levering. Op onze (vracht)wagens en hulpmiddelen bevindt zich geen reclame, afbeeldingen of verwijzing naar kluizen, brandkasten of aanverwante producten. Ook onze service engineers dragen neutrale werkkleding en zijn zich zondermeer bewust dat leveringen discreet uitgevoerd dienen te worden. We gebruiken doorgaans een deken om de kluis (extra) af te dekken.

Afvoeren of verhuizen van kluizen

Helaas bieden wij geen service voor het afvoeren en verhuizen van kluizen.

Wanneer komen jullie mijn kluis installeren?

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen gaan wij direct aan de slag.

  • Houd rekening met de levertijd van de kluis.
  • Nadat de kluis is afgeleverd bij het installatieteam plaatsen wij normaliter uw kluis binnen 1 week.

Onze werkwijze is als volgt:

  1. Wij nemen telefonisch contact met op om een aantal zaken af te stemmen.
  2. Voorkeurdata worden doorgenomen, evenals de situatie.
  3. Wij maken de kluis verzend gereed en voorzien deze van evenutele opties (ombouw slot, inbouw interieuroptie).
  4. De kluis wordt afgeleverd bij het installatieteam en vervolgens wordt zoveel mogelijk gepland op uw voorkeursdag.
  5. Kort voor uitlevering wordt de rit definitief, volgt een telefonische bevestiging incl. tijdsindicatie.
  6. Ons gecertificeerd team komt ter plaatse en installeert de kluis.
  7. Na installatie neemt ons After Sales Support team contact met u om na te gaan of alles conform afspraak en verwachting is verlopen. Iets niet in orde? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor!

Installeren jullie ook kluizen bij particulieren thuis, gelijkvloers of op een verdieping?

Dagelijkes plaatsen en installeren wij kluizen bij particulieren. In veel gevallen is dit op de 1e of 2e verdieping waarbij de kluis via de trap naar boven wordt gebracht. Afhankelijk van de situatie wordt de kluis getakeld of d.m.v een zogenaamde traploper naar boven gebracht. De kosten hiervan zijn verschillend per situatie en altijd kunnen wij u vooraf een prijsidicatie doen toekomen. Indien nodig kunnen wij ook een bezoek inplannen voor opname. 

Tot nu toe hebben wij niemand hoeven teleurstellen en zijn wij altijd in staat geweest om lichte én zware kluizen bij particulieren thuis te plaatsen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.