Kluizen

In deze categorie vindt u ons volledige assortiment scherp geprijsde, maar degelijke inbraakwerende kluizen. Het type kluis dat u nodig heeft is afhankelijk van wat u wenst op te bergen in de kluis en waar de kluis geplaatst dient te worden.

De kluizen in deze categorie zijn uitsluitend bedoeld voor bescherming tegen inbraak. Enkele kluizen bieden ook (beperkte) bescherming tegen brand, maar voor een goede brandwering heeft u een brandwerende kluis nodig. 

Zoekt u een écht goede inbraakwerende kluis? Ga dan gelijk verder naar ons assortiment gecertificeerde kluizen.

Producten 1-20 van 440

per pagina
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
 1. Lips Chubbsafes Sigma 2E
  Lips Chubbsafes Sigma 2E
   
  399,00 incl. BTW
 2. Lips Chubbsafes Air Laptop E kopen? | Outletkluizen.be
  Lips Chubbsafes Air Laptop E
   
  129,00 incl. BTW
 3. De Raat ET 2
  De Raat ET 2
   
  365,00 incl. BTW
 4. Yale Value Office Safe kopen? | Outletkluizen.be
  Yale Value Office Safe
   
  119,95 incl. BTW
 5. Filex SE Laptopsafe
  Filex SE Laptopsafe
   
  109,00 incl. BTW
 6. De Raat PT1
  De Raat PT1
   
  209,00 incl. BTW
 7. De Raat PT 7
  De Raat PT 7
   
  469,00 incl. BTW
 8. Sistec EM 0-s kopen? | Outletkluizen.be
  Sistec EM 0-s
   
  420,75 incl. BTW
 9. Salvus 7701 kopen? | Outletkluizen
  Salvus 7701
   
  240,67 incl. BTW
 10. Salvus HS2/9002 kopen? | Outletkluizen.be
  Salvus HS2/9002
   
  1.290,77 incl. BTW
 11. Salvus HS2/7016 kopen? | Outletkluizen.be
  Salvus HS2/7016
   
  1.290,77 incl. BTW
 12. Lloyd 90D kopen? | Outletkluizen.be
  Lloyd 90D
   
  979,00 incl. BTW
 13. Juwel6251 Elegance kopen? | Outletkluizen.be
  Juwel6251 Elegance
   
  701,25 incl. BTW
 14. Yale Certified Home Safe kopen? | Outletkluizen.be
  Yale Certified Home Safe
   
  229,95 incl. BTW
 15. Lips Chubbsafes HomeSafe 35 KL • SecrutiyWebshop.com
  Lips Brandkasten HomeSafe 35 KL
   
  389,00 incl. BTW
 16. Lips Chubbsafes Air 10E kopen? | Outletkluizen.be
  Lips Chubbsafes Air 10E
   
  99,00 incl. BTW
 17. SafetyFirst FireDoc 1E
  SafetyFirst FireDoc 1E
   
  Normale prijs 239,00 Speciale prijs 199,00 incl. BTW
 18. Technomax Gold GT 3P kopen? | Outletkluizen.be
  Technomax Gold GT 3P
   
  329,00 incl. BTW
 19. Salvus HS2/7016/EZ kopen? | Outletkluizen.be
  Salvus HS2/7016/EZ
   
  1.683,65 incl. BTW
 20. BT 1 kopen? | Outletkluizen.be
  BT 1
   
  690,00 incl. BTW

Producten 1-20 van 440

per pagina

Het kiezen van de juiste inbraakwerende kluis

Met een groot aanbod aan verschillende kluizen kan het lastig zijn om de juiste keuze te maken. Allereerst is het belangrijk om een onderscheid te maken tussen de verschillende kluissoorten die worden aangeboden. Hieronder vindt u een overzicht van alle kluissoorten die door ons worden aangeboden met daarbij het primaire doel waarvoor ze gebruikt dienen te worden:

 • Autokluizen zijn bedoeld voor gebruik in uw auto, camper of caravan om bijvoorbeeld paspoorten, kentekenbewijs, een navigatiesysteem of kleine tablet. Een autokluis kan zowel verankerd worden door middel van bouten terwijl andere met een staalkabel ook makkelijk uitneembaar zijn om ergens anders te verankeren.
 • Gecertificeerde kluizen voldoen aan een Europese normeringen voor inbraakwerendheid. Eurosafes zijn uitstekend voor gebruik bijvoorbeeld op kantoor om grote bedragen geld of waardevolle documenten en kostbaarheden veilig in op te bergen.
 • Elektronische kluizen zijn kluizen met een elektronisch codeslot. Een codeslot is net zo veilig als een sleutelslot, maar biedt als voordeel dat er geen sleutelbeheer aan te pas hoeft te komen en meerdere personen met een eigen code de kluis kunnen openen. 
 • Hotelkluizen zijn bedoeld om hotelgasten te ontzorgen en ze de mogelijkheid te bieden om hun waardevolle bezittingen veilig op te kunnen bergen tijdens hun verblijf. Deze kluis is ideaal voor bijvoorbeeld appartementen, hotels en vakantiehuizen. 
 • Kassakluizen zijn een lichtere variant van afstortkluizen. Ze hebben dezelfde functies als een afstortkluis maar een kassakluis is bedoeld voor het afromen van geld wat aan de kassa ontvangen wordt. Het is mogelijk om de kassakluis onder de toonbank of kassa te bevestigen.
 • Laptopkluizen zijn ontworpen om uw laptop of tablet tegen inbraak en diefstal te kunnen beschermen. Het is aan te raden om een laptopkast aan te schaffen als u meerdere laptops wilt opbergen. Daarnaast is er een speciale serversafe die het mogelijk maakt om uw computer server veilig op te bergen.
 • Meubelkluizen worden ook wel privékluizen genoemd. Het zijn kluizen die goed verankerd kunnen worden aan bijvoorbeeld muur of vloer zonder ze te hoeven inbouwen. Ze worden in huis als op het kantoor gebruikt om contant geld en waardevolle bezittingen in op te bergen.
 • Muurkluizen worden ook wel inbouwkluizen genoemd en ze zijn speciaal ontworpen om verwerkt te worden in een muur. Het grote voordeel van een muurkluis is dat ze niet in het zicht staan. Ze worden gebruikt om contant geld en waardevolle bezittingen in op te bergen.
 • Privékluizen is een kleiner type kluis die uitermate geschikt is voor gebruik in huis om bijvoorbeeld contant geld of waardevolle bezittingen in op te bergen. De grootte van de kluis is doorgaans bepalend om dit type een privékluis te noemen.
 • Vloerkluizen zijn speciaal ontworpen om verwerkt te worden in een vloer. Ze zijn enkelwandig en is bedoelt om deze rondom vol te storten met beton. Op die manier biedt een vloerkluis bescherming tegen aanvallen van buitenaf bijvoorbeeld voor contant geld en waardevolle bezittingen.
 • Goedkope kluizen kunnen standaard goedkope kluizen zijn maar dit kunnen ook aanbiedingen zijn. Hier vindt u een aanbod kluizen van verschillende merken. Iedere goedkope kluis heeft verschillende eigenschappen voor inbraakwerenheid en brandwerendheid.
 • Waardekasten betrouwbare kasten die een zwaar inbraakvertragende werking hebben. Tevens biedt een aantal kasten ook bescherming tegen brandschade. Een waardekast is ideaal voor bijvoorbeeld gebruik op kantoor.
 • Afroomkluizen zijn speciaal ontworpen voor het dagelijks of veelvuldig afromen of storten van kassageld of daggeld. Ze zijn uitgevoerd met een speciale afstortgleuf of kantelklep zodat meerdere personen geld kunnen storten zonder dat iedereen toegang tot de inhoud van de afstortkluis heeft.

Verankeren van uw kluis

Welke type kluis u ook kiest, voor een maximale veiligheid dient een kluis tot 1000 kg altijd degelijk verankerd te worden. U kunt uw kluis professioneel laten plaatsen en verankeren door Outletkluizen of u kunt het ook zelf doen. Bekijk ons artikel kluis plaatsen en verankeren voor meer informatie.

Advies nodig?

Heeft u moeite met het maken van de juiste keuze, of wenst u persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op!