Laptopbeveiliging

Onze laptops, tablets en diverse media apparaten bevatten vaak veel belangrijke en persoonlijke informatie waarvan we niet willen dat het verloren gaat of gestolen wordt. Het is daarom belangrijk om deze apparaten te beschermen tegen diefstal en brand. Afhankelijk van uw situaties en uw wensen kiest u uit één van de verschillende oplossingen uit ons assortiment.

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
34 items
 1. De Raat MLP 70
  ... info laden
  1.112,00
 2. De Raat WNL 110S
  ... info laden
  1.443,00
 3. De Raat WNL 210S
  ... info laden
  2.588,00
 4. Orgami LFW 10
  ... info laden
  1.419,00
 5. Orgami LFW 16
  ... info laden
  2.339,00
 6. Orgami LFW 30
  ... info laden
  3.249,00
 7. SafetyFirst City Laptop
  -25% / -€ 40,00
  ... info laden
  Regular Price 159,00 Special Price 119,00
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
34 items

De verschillende oplossingen voor laptopbeveiliging

Ons aanbod kluizen voor het opbergen van laptops en tablets is erg groot waardoor het lastiger wordt om te bepalen wat voor u de meest geschikte oplossing is. Om een overzicht te geven van de oplossingen in ons assortiment hieronder een korte toelichting:

 • Laptopkluizen zijn geschikt om enkele laptops of tablets in op te bergen. Speciale laptopkluizen zijn breder van formaat waardoor laptops tot 19 inch gemakkelijk in de kluis geplaatst kunnen worden.
 • Laptopkasten zijn beveiligde kasten met speciale legplanken waar grote aantallen laptops in vakken geplaatst kunnen worden. Meestal zijn laptopkasten uitgerust met interne stroomvoorziening om de apparatuur in de kast op te laden.
 • Laptoplockers zijn speciale kasten waar meerdere individueel afsluitbare vakken in gemaakt zijn. Meerdere mensen kunnen zo hun apparaat veilig opbergen en indien gewenst opladen middels de interne stroomvoorziening.
 • Laptopkarren zijn de mobiele varianten van de laptopkasten. Ook een laptopkar is voorzien van interne stroomvoorziening.

Het type slot kiezen voor een laptopkluis

Kluizen in ons assortiment zijn in de meeste gevallen beschikbaar met verschillende typen sloten. De laptopkluizen zijn verkrijgbaar met drie typen sloten:

Cilindersloten zijn niet inbraakveilig, die kunnen met eenvoudig gereedschap binnen enkele minuten worden opengebroken. Een laptopkluis met een cilinderslot dient u daarom te plaatsen in een ruimte waar een alarmsysteem aanwezig is en welke goed kan worden afgesloten. Dubbelbaards sleutelsloten en digitale codesloten zijn even veilig, het gaat erom wat u het prettigst vindt en waar u zich het veiligst bij voelt.

Heeft u advies nodig of heeft u vragen over het veilig opbergen van laptops?

Outletkluizen.be heeft zich ontwikkelt als de specialist op het gebied van kluizen. Voor elke kluis zijn wij in staat om u te adviseren en een passende oplossing te bieden. Heeft u vragen over ons assortiment of over de beste oplossing voor uw probleem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze experts helpen u graag bij het kiezen van de beste kluis.