Waardekasten

Waardekasten zijn de beste oplossing om grotere aantallen waardevolle spullen op te bergen, denk hierbij aan documentatie, sigaretten en persoonlijke eigendommen. Locaties zoals kantoren en scholen zijn voorbeelden waar een waardekast vaak gewenst is. Ons aanbod bestaat uit veel verschillende formaten met een variërende inbraakbescherming.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
13 items
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
13 items

De beste waardekast voor uw situatie kiezen

Het aanbod waardekasten van Outletkluizen is erg breed waardoor er voor iedere situatie een geschikte oplossing is. Bij de keuze is het belangrijk dat u rekening houdt met de capaciteit van de kast. Bepaal voordat u een kast koop welke spullen u in de kast wilt opbergen en houdt daarbij rekening met de nabije toekomst: kies een waardekast met het oog op de toekomst als er meerdere waardevolle spullen opgeborgen moeten worden.

De kluiskasten in deze categorie zijn er met twee verschillende typen sloten: een sleutelslot of een digitaal codeslot. Indien u niet wenst om een sleutel te hoeven beheren is een digitaal codeslot de beste keuze. Qua veiligheid maakt het type slot geen verschil.

De brandwerendheid van de waardekast

De waardekaste in deze categorie zijn niet brandwerend en inbraakwerend getest. Als u op zoek bent naar een brandwerende waardekast kunt u het beste een kijkje nemen in ons aanbod brandwerende archiefkasten. Daar vindt u zowel inbraakwerende als brandwerende waardekasten.

Heeft u vragen of heeft u persoonlijk advies nodig?

Outletkluizen.be heeft zich ontwikkelt als de specialist op het gebied van kluizen en waardekasten. Voor iedere situatie zijn wij in staat om u te adviseren en een passende oplossing te bieden. Heeft u vragen over ons assortiment of over de beste oplossing voor uw probleem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze experts helpen u graag bij het kiezen van de beste kluiskast.