Goedkope kluisjes

Een goedkoop kluisje is de ideale oplossing als u niet al te veel geld uit wilt geven en u niet heel dure eigendommen in het kluisje op wilt bergen. Onze categorie goedkope kluizen is samengesteld uit exemplaren van erkende merken die basisbescherming bieden tegen aanvallen van buitenaf. Voor slechts €31,95 heeft u al een kluisje in huis.

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
42 items
 1. De Raat Compact Safe
  ... info laden
  Regular Price 59,00 Special Price 49,95
 2. Filex SB-2
  ... info laden
  129,00
 3. Filex SB-4
  ... info laden
  299,00
 4. SafetyFirst City 2
  -16% / -€ 20,00
  ... info laden
  Regular Price 129,00 Special Price 109,00
 5. Phoenix Dream 1P
  -25% / -€ 60,00
  ... info laden
  Regular Price 239,00 Special Price 179,00
 6. Filex SB-1
  ... info laden
  89,00
 7. SafetyFirst City 3
  -24% / -€ 40,00
  ... info laden
  Regular Price 169,00 Special Price 129,00
 8. Phoenix Dream 1M
  -25% / -€ 60,00
  ... info laden
  Regular Price 239,00 Special Price 179,00
 9. Phoenix Compact Home Office
  -34% / -€ 30,00
  ... info laden
  Regular Price 89,00 Special Price 59,00
 10. SafetyFirst City 4
  -17% / -€ 30,00
  ... info laden
  Regular Price 179,00 Special Price 149,00
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
42 items

Hoe kies ik de beste goedkopere kleine kluis?

Een keuze maken uit ons brede assortiment met goedkopere kluisjes is niet gemakkelijk. Het assortiment bestaat uit kluisjes die slechts basisbescherming bieden en geschikt zijn om minder waardevolle spullen in op te bergen. Het is belangrijk om te weten dat geen van deze kluisjes brandwerend zijn en als u uw eigendommen wilt beschermen tegen diefstal kunt u het beste kiezen voor een gecertificeerde inbraakwerende kluis. Wilt u uw eigendommen tegen brandschade beschermen? Kies dan voor een brandwerende kluis.

Goedkope compacte kluisjes als bescherming tegen gelegenheidsdieven

De kluisjes in deze categorie zijn bedoeld om gelegenheidsdieven af te schrikken maar bieden geen volwaardige inbraakwerendheid. Deze kluisjes zijn dan ook niet voorzien van een certificaat waardeberging en er is geen garantie dat ze langdurig weerstand bieden tegen aanvallen van buitenaf. Een inbraakwerende kluis is voorzien van hoogwaardig kwaliteit materiaal zoals sloten, scharnieren en behuizing. Om de prijs van deze kluisjes laag te houden is er gebruikgemaakt van eenvoudiger materiaal.

Wanneer is een goedkoopkluisje de beste oplossing?

Een kluis uit deze categorie is de oplossing als u slechts enkele, minder waardevolle spullen wilt beschermen tegen gelegenheidsdieven. Als u meer spullen, waardepapieren of contant geld heeft dat u veilig op wilt bergen kunt u het beste kiezen voor een privékluis met waardeberging of een gecertificeerde kluis.

In het geval dat u de inhoud van de kluis wilt verzekeren kunt u het beste kiezen voor een gecertificeerde kluis. Ook raden wij u aan contact op te nemen met uw verzekeraar om te achterhalen welke eisen zij stellen aan de kluis. Enkele populaire compacte kluizen met een certificaat zijn de De Raat PT1 en de Sistec MT3 S2. Deze kosten net iets meer maar bieden meer zekerheid.

Compacte kluisjes met een slot naar keuze

De compacte kluisjes zijn verkrijgbaar met verschillende typen kluissloten. Ons assortiment bestaat uit kluisjes met een dubbelbaards sleutelslot en uit kluisjes met een digitaal codeslot + een noodsleutel. Een kluisje met een digitaal codeslot wordt ook wel een elektronische kluis genoemd en heeft het voordeel dat er geen sleutels beheerd hoeven te worden.

Het voordeel van een dubbelbaards sleutelslot is dat deze in vergelijking met een elektronische kluis goedkoop is. Er dient wel altijd een sleutel beheerd te worden. Beide sloten zijn even veilig, het gaat erom welk slot uw voorkeur heeft.

Persoonlijk advies nodig bij het kopen van een compacte kluis?

Outletkluizen.be heeft zich ontwikkelt als de specialist op het gebied van compacte kluizen. Voor iedere situatie zijn wij in staat om u te adviseren en een passende oplossing te bieden. Heeft u vragen over ons assortiment of over de beste oplossing voor uw probleem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze experts helpen u graag bij het kiezen van de beste kluis.