Laptopkast

Op plaatsen waar veel laptops en/of tablets gebruikt en gedeeld worden kan het overzicht snel verloren worden over waar de laptops gebleven zijn. Ook het opladen van de laptops kan ingewikkeld situaties opleveren. Met een laptopkast bewaard u alle laptops niet alleen op een centrale plaats, maar kunt u alle laptops opladen én beschermen tegen diefstal. De kasten zijn voorzien van ventilatie en zijn geschikt voor laptops tot 18 inch.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
4 items
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
4 items

Laptops veilig opbergen in een beveiligde laptopkast

Laptops en tablets zijn waardevolle producten en zijn erg geliefd door inbrekers. Naast het feit dat deze apparaten erg duur zijn staan er vaak ook belangrijke bestanden op die niet gemakkelijk te vervangen zijn. Door te kiezen voor een goede laptopkast verminderd u de kans dat de laptops en / of tablets gestolen worden en dat belangrijke bestanden verloren gaan.

De capaciteit en de inrichting van de laptopkast bepalen

Het is belangrijk dat u bij de aankoop van een beveiligde laptopkast rekening houdt met het aantal laptops dat in de kast moet worden opgeborgen en met het formaat van de laptops. De laptopkasten in ons assortiment bieden plek voor verschillende hoeveelheden laptops, zorg er daarom voor dat u de juiste kast kiest.

Dankzij de verstelbare legborden kunt u zelf bepalen hoe u de laptopkast indeelt en kunt u hem naar eigen wens inrichten.

Laptopkasten met centrale stroomvoorziening om de laptops op te laden

De laptopkasten zijn uitgerust met centrale stroomvoorziening waardoor ze gemakkelijk kunnen worden opgeladen terwijl ze veilig opgeborgen zijn. Aan de binnenzijde zijn meerdere stekkerdozen geplaatst waardoor alle laptops of tablets kunnen worden opgeladen. Doordat de laptopkasten voorzien zijn van ventilatiesystemen en luchtgaten kan de warmte die vrijkomt goed worden afgevoerd. De apparatuur loopt geen risico op oververhitting.

Bent u op zoek naar een mobiele laptopkast? Ook daarvoor kunt u terecht bij Outletkluizen. In de categorie laptopkarren vindt u karren met hetzelfde principe als laptopkasten, maar dan op wielen.

Heeft u vragen of heeft u advies nodig bij de aankoop van een laptopkast?

Outletkluizen.be heeft zich ontwikkelt als de specialist op het gebied van kluizen. Voor elke kluis zijn wij in staat om u te adviseren en een passende oplossing te bieden. Heeft u vragen over ons assortiment of over de beste oplossing voor uw probleem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze experts helpen u graag bij het kiezen van de beste kluis.