Laptopkar

Een laptopkar is een mobiele laptopkast op wielen. De laptopkar is ontworpen om meerdere laptops veilig op te bergen en de laptops gemakkelijk te kunnen transporteren. Met name op locaties zoals scholen is het gemakkelijk om gebruik te maken van een laptopkar zodat de laptops gemakkelijk naar het betreffende lokaal gereden kunnen worden.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
13 items
 1. De Raat WNL 110S
  ... info laden
  1.459,00
 2. De Raat WNL 210S
  ... info laden
  2.629,00
 3. Orgami LFW 10
  ... info laden
  1.419,00
 4. Orgami LFW 16
  ... info laden
  2.339,00
 5. Orgami LFW 30
  ... info laden
  3.249,00
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
13 items

Opties bij het kiezen van een geschikte laptopkar

Bij de aankoop van een laptopkar is er een aantal aspecten waar u rekening mee dient te houden om te zorgen dat de kar aansluit bij uw situatie. Allereerst zijn de laptopkarren beschikbaar in verschillend groottes, van laptoptrolleys voor 10 laptops tot wel 30 laptops.

Daarnaast kunt u ook kiezen voor interne stroomvoorziening of niet. Het voordeel van een laptoptrolley met stroomvoorziening is dat de laptops of tablets worden opgeladen terwijl ze veilig liggen opgeborgen. Karren met stroomvoorziening zijn voorzien van ventilatiegaten waardoor de apparaten in de kluis niet oververhit zullen raken.

Laptopkar veilig plaatsen als hij niet gebruikt wordt

Omdat een laptopkar op wielen staar is hij gemakkelijk te transporteren, wat ook de bedoeling is van de laptopkar. Dit maakt hem echter ook gevoeliger voor diefstal in zijn geheel. Als dieven de laptopkar in zijn geheel stelen kunnen zij hem op een andere locatie openbreken en hebben zij alsnog hun buit gemaakt. Het is daarom belangrijk om de laptopkar achter slot en grendel te plaatsen als hij niet gebruikt wordt.

Heeft u advies nodig of vragen over het kopen van een laptopkar?

Outletkluizen.be heeft zich ontwikkelt als de specialist op het gebied van kluizen. Voor elke kluis zijn wij in staat om u te adviseren en een passende oplossing te bieden. Heeft u vragen over ons assortiment of over de beste oplossing voor uw probleem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze experts helpen u graag bij het kiezen van de beste kluis.