Elektronische kluizen

Elektronische kluizen worden geopend middels een elektronisch codeslot waardoor er geen sleutel beheert hoeft te worden. Daarnaast bieden elektronische kluissloten mogelijkheden voor bijvoorbeeld openingsvertraging, tijdelijke blokkering of zelfs een koppeling met het alarmsysteem. Een elektronisch kluisslot biedt de mogelijkheid om gemakkelijk meerdere personen toegang te geven tot de kluis.

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina
270 items
 1. SafetyFirst Hotel Safe Laptop 201
  ... info laden
  Regular Price 199,00 Special Price 169,00 Vanaf 147,00
 2. Filex SB-3
  ... info laden
  156,00
 3. De Raat ET 1
  ... info laden
  529,00
 4. Filex SB-4
  ... info laden
  279,00
 5. De Raat ET 0
  ... info laden
  429,00
 6. De Raat ET 2
  ... info laden
  598,00
 7. Filex SB-2
  ... info laden
  111,00
 8. Salvus Torino 1
  ... info laden
  459,00
 9. Salvus Torino 2
  ... info laden
  609,00
 10. SafetyFirst City 3
  -24% / -€ 40,00
  ... info laden
  Regular Price 169,00 Special Price 129,00
 11. Salvus Ravenna 6 elo
  ... info laden
  1.569,00
 12. MasterLock LFW082FTC L
  ... info laden
  Regular Price 369,00 Special Price 329,00
Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina
270 items

Elektronische kluis met codeslot

Dankzij het feit dat een elektronische kluis vergrendeld wordt met een elektronisch codeslot hoeven er geen sleutels beheerd te worden en loopt u niet het risico de sleutels te verliezen. Bovendien heeft u duidelijk inzicht in wie er toegang heeft tot de kluis, u kunt namelijk persoonlijke pincodes instellen voor iedere gebruiker. Afhankelijk van het merk en type kluis is het ook mogelijk om te zien wie er wanneer de kluis geopend heeft.

Inbraakwerend of brandwerende elektronische kluis

Bij de aankoop van een kluis met een elektronisch codeslot kunt u kiezen of u de inhoud wilt beschermen tegen diefstal of tegen brand, maar ook tegen beide. Indien u op zoek bent naar een kluis met goede inbraakwerendheid raden wij aan om een Europees EN 14450 of SKG ** gecertificeerde kluis te kopen. Doordat deze kluizen onafhankelijk getest zijn kunnen wij garanderen dat ze weerstand bieden tegen aanvallen.

Indien u op zoek bent naar een brandwerende kluis dan is het belangrijk dat u let op het aantal minuten dat de kluis brandwerend is. De brandwerendheid wordt aangegeven in 30, 60, 90 of 120 minuten. Wilt u de inhoud van de kluis tegen zowel diefstal als brandschade beschermen? Kies dan voor een inbraak- en brandwerende kluis.

De toegangscode van een elektronische kluis veranderen

De code van uw elektrische kluis is ten alle tijden te veranderen. Er is altijd een mastercode en indien van toepassing een of meerdere gebruikerscodes. Om instellingen te veranderen en codes te veranderen heeft u de mastercode nodig die eigenlijk altijd in het beheer is van de eigenaar van de kluis.

Voor precieze instructies over het veranderen van de code van uw kluis raden wij u aan om de gebruiksaanwijzing van de kluis te raadplegen. Daarin staat vaak precies vermeld hoe u de code(s) van de kluis kunt veranderen en verwijderen.

Batterijen van het elektronische slot vervangen

Een nadeel van een elektronisch slot is dat de batterijen leeg gaan, maar geen paniek. Afhankelijk van het type kluis kunt u de batterijen via de buitenkant of via de binnenkant van de kluis vervangen. Als de batterijen enkel via de binnenkant vervangen kunnen worden geeft de kluis tijdig een waarschuwing dat de batterijen vervangen moeten worden.

Sommige elektronische kluizen worden met een noodsleutel geleverd. Als u de code(s) vergeten bent of als de batterijen leeg zijn kunt u de noodsleutel gebruiken om alsnog toegang te krijgen tot de kluis.

Heeft u advies nodig of heeft u vragen over kluizen met een digitaal slot?

Outletkluizen.be heeft zich ontwikkelt als de specialist op het gebied van kluizen. Voor elke kluis zijn wij in staat om u te adviseren en een passende oplossing te bieden. Heeft u vragen over ons assortiment of over de beste oplossing voor uw probleem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze experts helpen u graag bij het kiezen van de beste kluis.