Muurkluizen

Een muurkluis is speciaal ontworpen om in de muur verwerkt te worden en kan niet zichzelf staan. Dit type kluis heeft een stevige romp en deur, maar de zijwanden zijn van enkelwandig staal gemaakt. Omdat de zijkanten in de muur verwerkt worden hoeven deze niet zeer stevig te zijn. Een muurkluis kan niet in zijn geheel gestolen worden en is zeer robuust.

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
42 items
 1. De Raat VCO 4
  ... info laden
  980,00
 2. De Raat VCO 5
  ... info laden
  1.048,00
 3. De Raat VCO 6
  ... info laden
  1.305,00
 4. De Raat VCO 8
  ... info laden
  1.572,00
 5. De Raat VCO 10
  ... info laden
  1.827,00
 6. De Raat VCO 12
  ... info laden
  2.221,00
 7. De Raat VC 2
  ... info laden
  950,00
 8. De Raat VC 3
  ... info laden
  1.019,00
 9. De Raat VC 4
  ... info laden
  961,00
 10. De Raat VC 5
  ... info laden
  1.028,00
 11. De Raat VC 6
  ... info laden
  1.282,00
 12. De Raat VC 8
  ... info laden
  1.551,00
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
42 items

Een geschikte muurkluis voor uw situatie kopen

Het voordeel van een muurkluis ten opzichte van een vrijstaande kluis is dat hij weinig tot geen ruimte in beslag neemt. Vooral in kleine ruimtes is een muurkluis daarom de ideale oplossing. Ook staat de kluis niet in het zicht en kan hij gemakkelijk verstopt worden, wat ervoor zorgt dat inbrekers hem minder snel zien. Uiteraard kan hij niet in zijn geheel gestolen worden.

Het is daarnaast ook belangrijk om te kijken naar de waardeberging van de kluis: hoe hoger de waardeberging van de kluis hoe beter de inbraakwerendheid. De populairste muurkluizen in ons assortiment zijn de volgende 3:

Een muurkluis op de juiste manier inbouwen

Het nadeel van een muurkluis is dat hij op de juiste manier in de muur geplaatst dient te worden, dan kan niet iedereen zomaar zelf doen. Ons advies is daarom ook om daar een gespecialiseerde aannemer voor in te schakelen. Bij voorkeur wordt de muurkluis bij de bouw van het pand al geïnstalleerd, zodat er bij de bouw rekening kan worden gehouden met de plaatsing.

Denk bij het plaatsen van de kluis ook goed na over de plaats in de muur. De muur moet namelijk stevig genoeg zijn om de kluis in te plaatsen en hij moet gemakkelijk te bereiken zijn om uw waardevolle eigendommen snel en gemakkelijk in de kluis te kunnen plaatsen.

Heeft u vragen over het plaatsen of het kopen van een muurkluis?

Outletkluizen.be heeft zich ontwikkelt als de specialist op het gebied van muurkluizen. Voor iedere situatie zijn wij in staat om u te adviseren en een passende oplossing te bieden. Heeft u vragen over ons assortiment of over de beste oplossing voor uw probleem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze experts helpen u graag bij het kiezen van de beste kluis.