Laptopkluizen

Laptopkluizen zijn speciaal ontworpen met een bredere opening om plek te bieden aan een 15 of 17 inch laptop. De meeste privékluizen bieden net te weinig ruimte om een laptop goed op te kunnen bergen. Een laptopkluis biedt basisbescherming tegen inbraak en diefstal met ruimte voor één of twee laptops en enkele documenten of kostbare eigendommen. Let bij uw keuze goed op de inwendige afmetingen. De laptopkluizen in ons assortiment zijn niet geschikt voor 19 inch laptops.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
13 items
 1. SafetyFirst City Laptop
  -25% / -€ 40,00
  ... info laden
  Regular Price 159,00 Special Price 119,00
 2. MasterLock LX110BEUROHRO
  ... info laden
  Regular Price 259,00 Special Price 209,00
 3. De Raat MLP 70
  ... info laden
  1.112,00
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
13 items

Laptopkluis met juiste afmetingen kopen

Bij de aankoop van een laptopkluis is het formaat van de kluis het belangrijkst: uw laptop dient in de kluis te passen. Let daarom op de inwendige afmetingen van de kluis, maar ook op de afmetingen van de doorgang van de kluis. Om uw keuze gemakkelijker te maken kunt u aan de linker kant van de pagina filteren op kluizen voor een 15 of 17 inch laptop. De laptopkluis biedt ruimte voor één of twee laptops en tablets + enkele documenten en waardevolle eigendommen.

De inbraakwerendheid van een laptopkluis

Laptopkluizen bieden over het algemeen beperkte inbraakwerendheid en zijn daarom niet geschikt voor het opbergen van goeden met een extreem hoge waarde. Indien u naast uw laptop ook andere waardevolle spullen in de kluis wilt opbergen en u zeker wilt zijn van een goede bescherming, kiest u voor de Yale Cartified Laptop Safe. Deze laptopkluis is SKG ** gecertificeerd en is geschikt voor het opbergen van €2.500 aan contant geld of €5.000 aan kostbaarheden.

Wilt u spullen met een hogere waarde veilig opbergen in uw kluis? Dan kunt u het beste kiezen voor een grotere gecertificeerde kluis.

Uw laptop en datamedia beschermen tegen brandschade

Laptopkluizen bieden enkel bescherming tegen diefstal en niet tegen de gevaren die brand met zich meebrengt. Als u uw laptop en datamedia ook tegen brand wilt beschermen is het aan te raden om een goede datakluis aan te schaffen. Een datakluis of datasafe is specifiek ontworpen om elektronica te beschermen tegen hoge temperaturen. De kluis houdt de binnentemperatuur gedurende een bepaalde periode onder het kritieke punt van 52°C.

Grotere aantallen laptops veilig opbergen

De standaard laptopkluizen in ons assortiment bieden plek voor slechts één of twee laptops. Als u grotere getalen laptops wilt opbergen kunt u kiezen voor laptopkasten met voeding en naar onze laptopkarren met voeding.

Deze oplossingen zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld onderwijsinstellingen en bedrijven waar gewerkt wordt met laptops en/of tablets.

Heeft u vragen of advies nodig bij de aankoop van een laptopkluis?

Outletkluizen.be heeft zich ontwikkelt als de specialist op het gebied van kluizen. Voor elke kluis zijn wij in staat om u te adviseren en een passende oplossing te bieden. Heeft u vragen over ons assortiment of over de beste oplossing voor uw probleem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze experts helpen u graag bij het kiezen van de beste kluis.