Hotelkluizen

Hotelkluizen zijn compacte kluisjes die ideaal zijn voor onder andere in hotelkamers, hostels en vakantiewoningen. Door het kleine formaat zijn hotelkluisjes gemakkelijk te verbergen in meubilair en zijn ze geschikt om waardevolle spullen in op te bergen zoals paspoorten, laptops en camera’s. Dit type kluis wordt vergrendeld middels een programmeerbaar elektronisch codeslot en kan met een noodsleutel worden geopend.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
12 items
  1. SafetyFirst Hotel Safe Laptop 201
    ... info laden
    Regular Price 199,00 Special Price 169,00 Vanaf 147,00
  2. De Raat Protector Leisure 2047
    ... info laden
    205,00 Vanaf 179,00
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
12 items

De beste hotelkluis kiezen

Een hotelkluis zorgt ervoor dat uw gasten hun waardevolle eigendommen veilig kunnen opbergen. Denk hierbij aan paspoorten, elektronica en sieraden. Dit type kluis wordt vaak ook een meubelkluis genoemd, omdat hij vaak wordt verwerkt in meubels van de hotelkamer. Uiteraard kan dit type kluis ondanks zijn naam overal worden ingezet.

Tegenwoordig nemen mensen vaak laptops en tablets mee op reis, die zij graag ook veilig willen opbergen. Als er ruimte is adviseren wij daarom om een bredere kluis te plaatsen waar laptops in passen, een laptopkluis. De Safety First Hotel Safe Laptop 200 met plaats voor laptops tot wel 17 inch is daarvoor de ideale keuze.

Bent u simpelweg op zoek naar een kluis die u gemakkelijk kunt wegwerken? Bakijk dan ons aanbod meubelkluizen.

Hotelkluis met zeer gebruiksvriendelijk elektronisch codeslot

Omdat een hotelkluis door verschillende mensen gebruikt wordt is hij voorzien van een elektronisch codeslot dat gemakkelijk te bedienen is. Als de kluisdeur geopend is kan er gemakkelijk een nieuwe code worden ingesteld waarbij de gebruiker zelf de code bepaald. Deze kluizen worden standaard met een noodsleutel geleverd voor het geval een van de gebruikers de code vergeten is.

Een compacte kluis verankeren

De hotelkluizen zijn voorzien van verankeringsgaten aan de onderkant en aan de achterkant waarmee ze verankerd kunnen worden. Het is belangrijk dat de hotelkluis aan een vaste muur of vloer verankerd wordt zodat hij niet kan worden losgetrokken. Ook adviseren wij de kluis te verlijmen aan een eventueel meubel waar hij in staat.

Heeft u een project waarbij u grotere aantallen hotelkluizen wilt plaatsen? Outletkluizen biedt ook installatieservice aan bij de projecten om de volledige installatie soepel en professioneel te laten verlopen.

Outletkluizen.be: jarenlange ervaring met het adviseren over en verkopen van kluizen

Outletkluizen.be heeft zich ontwikkelt als de specialist op het gebied van kluizen. Voor elke kluis zijn wij in staat om u te adviseren en een passende oplossing te bieden. Heeft u vragen over ons assortiment of over de beste oplossing voor uw probleem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze experts helpen u graag bij het kiezen van de beste kluis.