Sleutelkluis voor buiten

Een sleutelkluis voor buiten is er in verschillende varianten en modellen. De sleutelkluisjes van het MasterLock zijn de populairste in ons assortiment. U monteert een sleutelkluis aan de gevel van de woning zodat bevoegden de woning kunnen betreden indien dat nodig is. Een veilig sleutelkluisje besteld u tegen de scherpste prijs bij Outletkluizen.

Van laag naar hoog sorteren

21 items

Pagina
per pagina
 1. Phoenix KS0002C kopen? | Outletkluizen.be
  Phoenix KS0002C
   
  39,95 incl. BTW (toon excl. BTW)
 2. Puck keysafe SKG ** sleutelkluis
  Puck keysafe SKG ** sleutelkluis
   
  Normale prijs 259,00 Aanbiedingsprijs 169,00 Vanaf 142,95 incl. BTW (toon excl. BTW)
 3. MasterLock 5400D kopen? | Gratis verzending
  MasterLock 5400D
   
  44,95 incl. BTW (toon excl. BTW)
 4. MasterLock 5415D kopen? | Outletkluizen.be
  MasterLock 5415D
   
  45,95 Vanaf 41,95 incl. BTW (toon excl. BTW)
 5. MasterLock 5412D XXL kopen? | Outletkluizen.be
  MasterLock 5412D XXL
   
  48,95 Vanaf 39,95 incl. BTW (toon excl. BTW)
 6. MasterLock 5403D XXL kopen? | Gratis verzending
  MasterLock 5403D XXL
   
  42,50 Vanaf 38,25 incl. BTW (toon excl. BTW)
 7. MasterLock 5401D kopen? | Gratis verzending
  MasterLock 5425EURD
   
  54,95 Vanaf 45,00 incl. BTW (toon excl. BTW)
 8. Phoenix KS0001C kopen? | Outletkluizen.be
  Phoenix KS0001C
   
  29,75 incl. BTW (toon excl. BTW)
 9. MasterLock 5401D kopen? | Gratis verzending
  MasterLock 5401D
   
  34,50 incl. BTW (toon excl. BTW)
 10. MasterLock 5412D XXL
  MasterLock 5412D XXL
   
  159,00 incl. BTW (toon excl. BTW)
 11. MasterLock 5404 kopen? | Gratis verzending
  MasterLock 5404
   
  44,95 incl. BTW (toon excl. BTW)
 12. MasterLock 5414D kopen? | Outletkluizen.be
  MasterLock 5414D
   
  59,95 incl. BTW (toon excl. BTW)
 13. Phoenix KS0003C sleutelkluis
  Phoenix KS0003C sleutelkluis
   
  47,50 Vanaf 39,95 incl. BTW (toon excl. BTW)
Van laag naar hoog sorteren

21 items

Pagina
per pagina

Het kiezen van de juiste sleutelkluis voor buiten gebruik

Als u op zoek bent naar een systeem om losse sleutels decentraal te beheren, dan is een sleutelkluis voor buiten op de gevel een goede oplossing. De sleutelkastjes kunnen op elke muur worden gemonteerd. Door middel van een pincode kan de gebruiker toegang krijgen tot de sleutel(s) in de kluis. Dit is bijvoorbeeld ideaal in de thuiszorg waarbij niet voor iedereen dezelfde sleutel nodig is.

Sleutelkastje met code voor thuiszorg

In de thuiszorg komt het veel voor dat verzorgers of familie toegang moeten krijgen tot de woning van een persoon, ook als deze niet in staat is om zelf de deur te openen. In zo’n geval is een sleutelkluisje met toegangscode de ideale oplossing. De sleutelkluis hangt aan de gevel en alle bevoegden hebben op die manier toegang tot de woning.

De populairste sleutelkluis voor de thuiszorg is momenteel de Puck Keysafe SKG** sleutelkluis. Dit sleutelkastje is gecertificeerd waardoor hij zeer veilig is.

Veilige sleutelkluis voor buiten

Als u er zeker van wilt zijn dat uw sleutelkluis veilig is kunt u het beste kiezen voor een gecertificeerde sleutelkluis. Gecertificeerde kluisjes zijn getest door een onafhankelijke partij op aanvallen van buitenaf. Sleutelkluisjes voor buiten dienen op de juiste manier verankerd te worden om te zorgen dat ze ook veilig zijn. Als inbrekers de sleutelkluis van de muur kunnen trekken en op een andere plaats openbreken, dan is de inbreker probleemloos in uw huis binnengedrongen. Dan is de sleutelkluis eerder een gevaar.

Masterlock sleutelkluisjes

MasterLock is een bekende fabrikant van sloten en kluizen voor met namen de consumentenmarkt. De bekendste modellen sleutelkluisjes zijn de MasterLock 5415D en zijn voorloper de MasterLock 5401D. De 5415D is de verstevigde variant met een degelijkere behuizing en sluitmechanisme. MasterLock sleutelkluisjes beschikken niet over gecertificeerde inbraakwerendheid. 

Sleutelkluisjes zijn geen volwaardige kluizen

Sleutelkluisjes hebben als voornaamste doel het ontsluiten van sleutels aan de gemachtigde personen in het bezit van de code. De kwaliteit van de sleutelkluisjes verschilt, maar de meeste kluisjes bieden geen hoge inbraakweerstand en beschikkend niet over een gecertificeerde inbraakwerendheid.

Wij adviseren daarom altijd om de sleutelkluisjes met gepaste voorzichtigheid te gebruiken. Bevind het pand zich in een risicovolle wijk, bespaar dan niet op kluis en kies voor één van de stevigere sleutelkluisjes zoals de Puck KeySafe sleutelkluis met SKG** certificering of de Kidde Supra P500 welke in de UK reeds het politiekeurmerk heeft gekregen.

Tips voor gebruik

Om misbruik te voorkomen geven wij de volgende adviezen aan onze klanten: 

 1. Hang de sleutelkluis indien mogelijk niet te opvallend op zodat deze niet direct opvalt vanaf de straat. 
 2. Zorg voor schrikverlichting indien de kluis in het zicht hangt en zorg ervoor dat inbrekers niet ongestoord in het donker kunnen werken.
 3. Hang een (nep) camerasysteem op gericht op de kluis en een sticker van videobewaking om te ontmoedigen.
 4. Controleer het meegeleverde verankeringsmateriaal. Vervang de standaard houtdraad pluggen voor degelijke keilbouten indien nodig. 

Outletkluizen.be: jarenlange ervaring met het adviseren over en verkopen van kluizen

Outletkluizen.be heeft zich ontwikkelt als de specialist op het gebied van kluizen. Voor elke kluis zijn wij in staat om u te adviseren en een passende oplossing te bieden. Heeft u vragen over ons assortiment of over de beste oplossing voor uw probleem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze experts helpen u graag bij het kiezen van de beste kluis.