Gecertificeerde kluizen

Gecertificeerde kluizen zijn getest door een onafhankelijk instituut. Daar wordt de kluis getest op aanvallen van buitenaf, indien de kluis aan de eisen voldoet krijgt hij een certificaat. Dat certificaat is een metalen plaatje dat aan de binnenzijde van de kluis wordt geplaatst, daarop is af te lezen wat de maximale waardeberging van de kluis is.

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
538 items
 1. De Raat PT 0
  ... info laden
  279,00
 2. De Raat ET 0
  ... info laden
  429,00
 3. De Raat PT1
  ... info laden
  399,00
 4. De Raat ET 1
  ... info laden
  529,00
 5. De Raat PT 2
  ... info laden
  479,00
 6. De Raat ET 2
  ... info laden
  598,00
 7. De Raat PT 3
  ... info laden
  589,00
 8. De Raat ET 3
  ... info laden
  699,00
 9. De Raat PT 7
  ... info laden
  799,00
 10. Salvus Monza 1
  ... info laden
  425,00
 11. Sistec MT3-S2
  ... info laden
  645,00
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
538 items

Een gecertificeerde kluis kopen

De gecertificeerde kluizen in ons assortiment zijn onafhankelijk getest door het ECB-S testinstituut. Het testen van de kluizen gebeurd volgens de Europese normeringen waarbij de kluis wordt blootgesteld aan stevige aanvallen van buitenaf. De kluis wordt aan verschillende intensiteit aanvallen blootgesteld, zo kan bepaald worden wat de maximale waardeberging is van de betreffende kluis. Dit wordt ook wel de verzekerde waarde genoemd waarbij geldt hoe hoger de waardeberging, hoe robuuster de kluis.

Indien de kluis de aanvallen doorstaat wordt hij voorzien van een metalen certificeringsplaatje aan de binnenzijde van de kluis.

Brandwerend of inbraakwerend gecertificeerde kluis

Voor de brandwerendheid en de inbraakwerendheid van een kluis gelden andere certificeringen. De inbraakwerende certificering wordt weergegeven als EN14450 (S1 of S2) & EN1143-1 (Grade 0 t/m VII). Aan iedere certificeringsgraad is een bepaald contant geldbedrag en een waardeberging in kostbaarheden verbonden.

De brandwerendheid van een brandwerend gecertificeerde kluis wordt aantal minuten brandwerend weergegeven. Dat kan zijn 30 minuten, 60 minuten of 90 minuten brandwerend. Gedurende deze tijd wordt de temperatuur binnen de kluis onder de bepaalde kritische temperatuur gehouden.

Let op: sommige kluizen zijn DIN 4102 brandwerend gecertificeerd, deze kluizen zijn niet getest en zijn enkel voorzien van brandvertragende materialen. Deze bereiken binnen enkele minuten al de kritische temperatuur.

Gecertificeerde kluis als geldkluis

Bent u op zoek naar een goede kluis om uw contante geld in op te bergen? Een gecertificeerde kluis is dan de ideale oplossing. Voordat u een kluis aanschaft is het belangrijk dat u bepaald hoeveel contant geld u in de kluis wilt bewaren. Een gecertificeerde kluis is namelijk gecertificeerd om een bepaald bedrag aan contant geld in op te bergen.

Naast het feit dat u contant geld wilt beschermen tegen diefstal wilt u uw contant geld natuurlijk ook beschermen tegen de gevaren van brand. Als contant geld verbrand is het nooit meer terug te halen, bovendien kan er niet bewezen worden dat u contant geld kwijt bent. Kies daarom voor een kluis die zowel inbraakwerend als brandwerend gecertificeerd is.

De juiste gecertificeerde kluis kiezen

Als u op zoek bent naar een zeer robuuste kluis met een hoge inbraakwerendheid, dan is een gecertificeerde kluis de ideale oplossing. Een gecertificeerde kluis wordt ook wel een Eurosafe genoemd en wordt aangeboden voor veel verschillende merken. Populaire gecertificeerde kluizen die zowel zakelijk als privé gebruikt kunnen worden zijn de volgende:

Eurosafe verankeren

Een gecertificeerde kluis verminderd de kans op diefstal van uw waardevolle spullen, maar daarbij is het zeer belangrijk dat de kluis ook verankerd wordt. Als de kluis niet aan de muur of vloer verankerd wordt kunnen inbrekers de kluis in zijn geheel meenemen en op een andere locatie openbreken. Veranker uw gecertificeerde kluis daarom altijd met het meegeleverde verankeringsmateriaal. Wilt u meer informatie over het verankeren van een kluis? Lees dan ons artikel over het op de juiste manier verankeren van een kluis.

Heeft u vragen over gecertificeerde kluizen?

Outletkluizen.be heeft zich ontwikkelt als de specialist op het gebied van kluizen. Voor elke kluis zijn wij in staat om u te adviseren en een passende oplossing te bieden. Heeft u vragen over ons assortiment of over de beste oplossing voor uw probleem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze experts helpen u graag bij het kiezen van de beste kluis.