Autokluizen

In de meeste gevallen worden auto-inbraken gepleegd door gelegenheidsdieven die iets van waarde in een auto zien liggen en meteen toeslaan. Een autokluis is een compacte kluis en kan verankerd worden middels een stalen kabel of een frame. Een autokluis besteld u tegen de scherpste prijs bij Outletkluzien.be.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
3 items
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
3 items

Compacte autokluis voor iPads, camera’s en andere waardevolle spullen

iPads, laptops en portemonnees zijn spullen die vaak worden gestolen uit auto’s. Om dit te voorkomen is een autokluis de ideale oplossing. Ook voor campers, caravans en andere voertuigen zijn deze compacte kluizen zeer geschikt. Ondanks een autokluis niet bijzonder inbraakwerend is, voorkomt hij wel dat gelegenheidsdieven hun slag kunnen slaan.

Een travelbox/autokluis verankeren

Het nadeel van een compacte autokluis is dat hij licht van gewicht is en daardoor ook gemakkelijk in zijn geheel kan worden gestolen. Om dit te voorkomen zijn de autokluizen voorzien van een staalkabel of een stalen frame. Het frame bevestigd u aan de binnenkant van uw auto waarna u de autokluis erin kunt schuiven. Als de autokluis voorzien is van een staalkabel kunt u de staalkabel aan de binnenkant van uw auto vastmaken aan een vast voorwerp in de auto.

Autokluis met brandwerende bescherming

De autokluizen in ons assortiment zijn enkel bedoeld tegen gelegenheidsdieven, maar zijn niet brandwerend. In sommige gevallen verdiend een brandwerend autokluis de voorkeur, bijvoorbeeld als u belangrijke documenten in uw auto meeneemt. In zo’n geval is een brandwerende box een betere oplossing. Deze zijn dan niet brandwerend, maar beschermd de inhoud wel gedurende een bepaalde tijd in het geval uw auto in brand staat.

Outletkluizen.be: jarenlange ervaring met het adviseren over en verkopen van autokluizen

Outletkluizen.be heeft zich ontwikkelt als de specialist op het gebied van kluizen. Voor elke kluis zijn wij in staat om u te adviseren en een passende oplossing te bieden. Heeft u vragen over ons assortiment of over de beste oplossing voor uw probleem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze experts helpen u graag bij het kiezen van de beste kluis.