Meubelkluizen

Meubelkluizen, ook wel privékluizen of gewoon kluizen genoemd, is een verzamelnaam voor compacte kluizen die aan de vloer en/of muur verankerd kunnen worden en gemakkelijk in een meubel zoals een kast weggewerkt kunnen worden. Dit type kluis is erg geschikt om contant geld en andere kleine waardevolle bezittingen in op te bergen.

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
108 items
 1. Technomax Gold GMT 5P
  ... info laden
  Regular Price 801,00 Special Price 749,00
 2. De Raat PT 0
  ... info laden
  279,00
 3. De Raat ET 0
  ... info laden
  429,00
 4. De Raat PT1
  ... info laden
  399,00
 5. De Raat ET 1
  ... info laden
  529,00
 6. De Raat PT 2
  ... info laden
  479,00
 7. De Raat ET 2
  ... info laden
  598,00
 8. De Raat PT 3
  ... info laden
  589,00
 9. De Raat ET 3
  ... info laden
  699,00
 10. De Raat PT 7
  ... info laden
  799,00
 11. De Raat ET 8
  ... info laden
  1.099,00
 12. De Raat ET 7
  ... info laden
  899,00
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
108 items

Wat is een meubelkluis?

Een meubelkluis ie een compacte kluis die gemakkelijk kan worden weggewerkt in een meubelstuk zoals een kast. Het is bij een meubelkluis belangrijk dat u hem goed verankerd. Door zijn compacte formaat is hij ook licht van gewicht en kan hij gemakkelijk worden opgetild en meegenomen. Als u de meubelkluis deugdelijk verankerd aan de muur en/of aan de vloer kan de kluis niet in zijn geheel worden meegenomen.

De inbraakwerendheid van een meubelkluis

Als u de kluis wilt gebruiken om contant geld en waardevolle bezittingen in op te bergen is het belangrijk dat u kijkt naar de inbraakwerendheid van de meubelkluis. Niet alle kluizen in deze categorie bieden voldoende weerstand om zeer waardevolle spullen en waardepapieren te beschermen.

Ons aanbod meubelkluizen bestaat uit niet gecertificeerde kluizen en gecertificeerde kluizen. Het assortiment gecertificeerde meubelkluizen valt in te delen in drie certificeringen:

Daarnaast kunt u er voor kiezen om een brandwerend gecertificeerde meubelkluis te kopen. Daarbij kunt u kiezen uit een 30 minuten of een 60 minuten brandwerende meubelkluis.

Het meest geschikte kluisslot voor uw compacte meubelkluis kiezen

Een andere belangrijke keuze is het type slot waarmee de kluis vergrendeld wordt. Bij onze meubelkluizen bieden wij 5 verschillende kluissloten aan:

Alle 5 deze typen sloten zijn veilig, het gaat er bij de keuze van het slot om wat u het prettigst vindt werken. Het voordeel van een digitaal codeslot is dat er geen sleutel beheerd hoeft te worden, maar het voordeel van een sleutelslot is dat dit relatief goedkoop is vergeleken met een digitaal codeslot.

Het verankeren van een meubelkluis

Een meubelkluis is vrij licht en kan daardoor gemakkelijk in zijn geheel worden opgetild en meegenomen. Om deze reden is het van belang dat hij op de juiste manier verankerd wordt. In de meeste gevallen wordt er verankeringsmateriaal meegeleverd, let erop dat dit keilbouten zijn en geen eenvoudige schroeven met pluggen. Veranker de kluis aan een betonnen muur of vloer volgens de gebruiksaanwijzing die wordt meegeleverd.

Wilt u meer weten over het verankeren van een kluis? Bekijk dan ons artikel over het verankeren van een kluis.

Vragen over de aankoop van een meubelkluis?

Outletkluizen.be heeft zich ontwikkelt als de specialist op het gebied van compacte meubelkluizen. Voor iedere situatie zijn wij in staat om u te adviseren en een passende oplossing te bieden. Heeft u vragen over ons assortiment of over de beste oplossing voor uw probleem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze experts helpen u graag bij het kiezen van de beste kluis.