Laptop locker

Een laptopkast is een speciaal ontworpen kast met meerdere compacte vakken waar laptops in geplaatst kunnen worden. De compartimenten in een laptoplocker zijn allen individueel van elkaar te vergrendelen waardoor ieder zijn eigen laptop of tablet veilig op kan bergen. De vakken bieden plaats voor 18 inch laptops en zijn hebben een eigen stroomvoorziening.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
4 items
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
4 items

Laptoplocker met of zonder stroomvoorziening kopen

Bij het kopen van een laptoplocker kunt u kiezen uit twee varianten: een laptoplocker met stroomvoorziening of een laptoplocker zonder stroomvoorziening. Als u kiest voor een laptoplocker zonder stroomvoorziening is het niet mogelijk om de laptops op te laden terwijl ze in de lockerkast geplaatst zijn, ook niet met een externe stroombron.

Het voordeel van een laptoplockerkast met stroomvoorziening is dat de laptops en tablets kunnen worden opgeladen op het moment dat ze niet gebruikt worden en ze veilig opgeborgen liggen. Als de laptops en/of tablets dan weer gebruikt gaan worden zijn ze voorzien van een volle batterij.

Een laptop lockerkast is voorzien van meerdere individuele lockers die allemaal afzonderlijk van elkaar kunnen worden afgesloten. Standaard zijn de kasten voorzien van cilindersloten, maar bij sommige kasten is het mogelijk de sloten te vervangen voor cijferlsoten.

Toepassingen van een laptoplocker

Een laptoplocker is zeer geschikt voor op locaties waar het bijvoorbeeld niet is toegestaan om een laptop of tablet mee naar binnen te nemen of waar er geen toezicht is op de laptops. Een laptoplocker is daarom erg geschikt voor situaties waarin de apparaten voor korte tijd veilig opgeborgen moeten worden. Voorbeelden van zulke locaties zijn collegezalen of bijvoorbeeld vergaderzalen.

De beperkte inbraakwerendheid van een laptoplocker

Een laptoplocker biedt de mogelijkheid om apparaten voor korte duur veilig op te bergen, maar zijn niet volledig inbraakwerend. De lockerkasten zijn namelijk gefabriceerd van stalen platen en de deurtjes worden vergrendeld middels een cilinderslot. Het is daarom aan te raden om de lockerkast(en) te plaatsen in een afsluitbare ruimte.

Dit zorgt ervoor dat een laptoplocker slechts bescherming biedt tegen gelegenheidsdieven die een laptop of tablet stelen als deze voor het grijpen ligt. Bent u opzoek naar een inbraakwerende laptopkast? Bekijk dan ons assortiment laptopkluizenlaptopkasten en laptopkarren.

Advies nodig of vragen over het kopen van een laptoplocker?

Outletkluizen.be heeft zich ontwikkelt als de specialist op het gebied van kluizen. Voor elke kluis zijn wij in staat om u te adviseren en een passende oplossing te bieden. Heeft u vragen over ons assortiment of over de beste oplossing voor uw probleem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze experts helpen u graag bij het kiezen van de beste kluis.